Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Οι Active Member: Θα “ανταλλάξουμε” τα τραγούδια μας με τρόφιμα και φάρμακα

πηγή: TVXS


Συναυλία αλληλεγγύης θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή στο Ρέθυμνο το γνωστό συγκρότημα Active Member, για να ενισχύσει το έργο των Γιατρών του Κόσμου. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του frontman του συγκροτήματος, Μιχάλη Μυτακίδη. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και αντί για χρήματα θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα για το πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου στο Πέραμα.
Η συναυλία των Active Member θα γίνει στην Περιηγητική Λέσχη Ρεθύμνου
(Αγίου Φραγκίσκου 3 στις 21:00)


Η συγκέντρωση γίνεται καθημερινά και μέχρι την ημέρα της συναυλίας στην αίθουσα «Νάκλη», Μοσχοβίτου 24 και ώρες 10:00-13:00 & 18:00-21:00. To υλικό που θα συγκεντρωθεί θα αποσταλεί την επόμενη ημέρα στο Πολυϊατρείο του Περάματος όπου θα διατεθεί από τους Γιατρούς του Κόσμου σε άπορες οικογένειες.


«Είμαστε οι Active Member, το μουσικό συγκρότημα από το Πέραμα. Για την ακρίβεια η δράση μας όλη ξεκινάει στην ίδια γωνιά του δρόμου που έχει αρχίσει και η δική σας τα τελευταία δύο χρόνια. Μένουμε στην Ξενοφώντος (κάθετη στην Αριστείδου) όπου και υπάρχει το παράρτημα της οργάνωσης.


Θα “ανταλλάξουμε” τα τραγούδια μας με τρόφιμα και φάρμακα που θα καταλήξουν στην οργάνωσή σας, στο παράρτημα του Περάματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: