Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Γήπεδο και τσαμαδούρα για την Ύδρα ενέκρινε η Περιφέρεια Νήσων


πηγή: ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ

Μετά από προετοιμασία και εισήγηση της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής αποφάσισε, στη 2η αναμόρφωση του προϋπολογισμού, την ένταξη στο τεχνικό πρόγραμμα της Ενότητας των παρακάτω έργων:
 Κατασκευή γηπέδου Ύδρας, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.
 Κατασκευή συστήματος Ναύδετου στην Ύδρα, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης σχετικά με τις εντάξεις των έργων αυτών δήλωσε τα εξής:
«Η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να χρηματοδοτηθούν σημαντικά έργα της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, δείχνει ότι η Περιφέρεια Αττικής κινείται με έργα και πράξεις για να αλλάξει τα δεδομένα στα νησιά μας.
Με την κατασκευή του γηπέδου της Ύδρας τα παιδιά του νησιού θα έχουν το δικό τους χώρο άθλησης, ενώ με το Ναύδετο, την Τσαμαδούρα, θα μπορούν να προσεγγίζουν την Ύδρα κρουαζιερόπλοια και να ενισχυθεί ο τουρισμός.
Η απόφασή μας για την χρηματοδότηση χρήσιμων έργων, δείχνει στην πράξη ότι το μήνυμα του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού «με έργο πάμε μπροστά»,έχει αντίκρισμα αλήθειας. Με αυτές τις εντάξεις, αποδεικνύουμε τη βούλησή μας να υλοποιήσουμε έργα ουσίας και όχι βιτρίνας.
Οι προσπάθειές μας για την ωρίμανση έργων στα νησιά συνεχίζονται σε συνεργασία με όλους τους Δήμους, από τη Σαλαμίνα έως τα Κύθηρα και θα αποτυπωθούν στις επόμενες αναμορφώσεις του προϋπολογισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: