Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Σχολικός Διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα «Κόκκινη Κλωστή» από το Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας


πηγή: ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ

Μικροί μας φίλοι,

Το Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου και της έκθεσης «Κόκκινη Κλωστή»,  με εικονογράφηση παιδικών παραμυθιών από σπουδαίους δημιουργούς του είδους που παρουσιάζει στο χώρο του, διοργανώνει Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα «Κόκκινη Κλωστή» με δημιουργίες των παιδιών της Ύδρας εμπνευσμένες από τα παιδικά παραμύθια, σε διαστάσεις φύλλου Α4.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά της Ύδρας δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και νηπιακής ηλικίας, ενώ η προσπάθεια είναι ατομική.
Σελίδες Α4 με οδοντωτό περίγραμμα γραμματοσήμου, στις οποίες θα ζωγραφίσουν οι μικροί μας καλλιτέχνες, μπορείτε να παραλάβετε από το Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας από την Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 και εξής καθημερινά, ενώ η παράδοση της ζωγραφιάς θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί στο ΙΑΜΥ έως και την Κυριακή 6 Μαϊου  2012.
[ Προσοχή: Σε κάθε ζωγραφικό έργο θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, η τάξη και το σχολείο στην μπροστινή όψη της ζωγραφιάς.]
Τα καλύτερα έργα, τα οποία θα επιλεγούν από ειδική Επιτροπή, θα βραβευθούν και για να τιμηθούν οι νικητές, θα δημοσιευθούν σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ ως Γραμματόσημα !
Η βράβευσή τους αλλά και μια έκπληξη θα περιμένει τα ίδια τα παιδιά  σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ΙΑΜΥ με την ευκαιρία του κλεισίματος της έκθεσης «Κόκκινη Κλωστή» στο τέλος Μαϊου.
Το Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο ταλέντο και τη φαντασία των παιδιών μας, περιμένει με ανυπομονησία τις ζωγραφιές τους για να δοθεί μια νότα αισιοδοξίας και χαράς σε μικρούς και μεγάλους, στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διέρχεται η χώρα μας...

Για πληροφορίες στη Γραμματεία του ΙΑΜΥ  και   στα τηλέφωνα: 22980-52355 και 54142

Δεν υπάρχουν σχόλια: