Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ ΥΔΡΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Με την ευκαιρία της παρουσίας τους στις εκδηλώσεις των Μιαουλείων 2012, ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, σ. Δρίτσας Θοδωρής και η υποψήφια βουλευτής σ. Σταματάκη Ελένη, επισκέφτηκαν δημόσιες υπηρεσίες και τουριστικούς φορείς και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους  και αντιπροσώπους για τα προβλήματά τους.
Κατέγραψαν τις προτάσεις και τις σκέψεις τους και απάντησαν σε ερωτήσεις τους.
Λεπτομερώς, επισκέφτηκαν το Κουλούρειο νοσοκομείο , το Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ύδρας όπου συναντήθηκαν με την διευθύντρια του κα Ντίνα Αδαμοπούλου, όπου είχαν εκτενή συζήτηση καθώς και με τους εργαζόμενους του Μουσείου . 
Συναντήθηκαν επίσης με τις Διευθύντριες του Α’ Δημοτικού σχολείου και του Λυκείου κ.κ. Ρούσση Σταματίνα και Μαρσέλου Μαρία.
Συναντήθηκαν και συζήτησαν  με την πρόεδρο των ξενοδόχων κυρία Σοφιανού Τζένη.
Ο σ.Θ. Δρίτσας παρακολούθησε όλες τις εκδηλώσεις των Μιαουλείων και κατέθεσε στεφάνι στο άγαλμα του Α. Μιαούλη ως βουλευτής της αντιπολίτευσης του Ελληνικού κοινοβουλίου στην εκλογική περιφέρεια Πειραιώς και νήσων.
Ο σ.Θ. Δρίτσας είχε μικρή συνομιλία σχετικά με την λειτουργιά της σχολής με τον Διοικητή της ΑΕΝ Ύδρας κο Γιάννη Μπελεγρή.
Σε όλη την διάρκεια της παραμονής τους συνομίλησαν με αρκετούς  κατοίκους και καταστηματάρχες της Ύδρας, ακούγοντας τις προτάσεις τους και τα παράπονά τους ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί και κυρίως για το μεγάλο πρόβλημα της ακτοπλοΐας .
Έδωσαν την υπόσχεσή  ότι θα επανέλθουν  πολύ σύντομα.




ΣΥΡΙΖΑ ΥΔΡΑΣ  25/6/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: