Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Έκθεση του 2ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας στο ΙΑΜΥ

πηγή: "Φωνή της Ύδρας"
Με την ολοκλήρωση του 2ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας που διοργάνωσε και φέτος η "Φωνή της Ύδρας", πλέον περνάμε στη δεύτερη φάση, που δεν είναι άλλη από την Ομαδική Έκθεση με επιλεγμένες φωτογραφίες των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό. 
Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας από τις 22 Μαΐου έως τις 22 Ιουνίου 2013. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης στις 25 Μαΐου και ώρα 20:30.
Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους, όσοι συμμετείχαν για τις πολύ ξεχωριστές και ιδιαίτερες φωτογραφίες της Ύδρας του χρώματος και της πέτρας, τις οποίες ο δικός τους φακός μοναδικά αιχμαλώτισε.

Με την έκθεση αυτή, η ομαδικότητα και ο κοινός προσανατολισμός ή ακόμα ο θαυμασμός για την Ύδρα, γίνονται μια πολιτιστική ηλιαχτίδα προσφοράς. 

Όλοι μαζί συμμετέχουμε εθελοντικά και ενεργά για έναν κοινωφελή σκοπό καθώς τα έσοδα των φωτογραφιών θα δοθούν υπέρ του ΙΑΜΥ. 
Σε μια έκθεση που θα αποτελέσει ένα ευχάριστο πρωτότυπο πολιτιστικό γεγονός για το νησί μας. Καθώς ο χώρος του Μουσείου θα γεμίσει με όμορφα χρώματα και θα ζωντανέψει με εικόνες του υπέροχου τόπου μας. Επίσης θα τονωθεί το έργο του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας, αυτού του βωμού της Ιστορίας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: