Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ι. Μητρόπολη Ύδρας: Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21η Σεπτεμβρίου ε.έ. εις την Συνεδριακή αίθουσα του Ι. Καθεδρικού Ναού Ύδρας η επιστημονική ημερίδα που συνδιοργάνωσαν η κλινική ΡΕΑ με τον Δήμο Ύδρας, την Ι. Μητρόπολη Ύδρας και το Κουλούρειο Νοσοκομεῖο.
Χαιρετισμό εις την εν λόγω ημερίδα εκφώνησε και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ημών κ.κ ΕΦΡΑΙΜ ο οποίος αφού εξήρε την σημαντική προσφορά για τον άνθρωπο της ιατρικής τόνισε και την σπουδαιότητα της λειτουργίας του Κουλουρείου Νοσοκομείου καθώς και τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλονται για την άψογη παροχή των υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της Ύδρας κ.λπ.
Η Ημερίδα στην οποία ομίλησαν διακριμένοι Ιατροί - και οι Ιατροί του Κουλουρείου Νοσοκομείου κ. Π. Μανίκης και κ. Σ. Μπαλαμπάνη - παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού καθώς επίσης και τις νεώτερες εξελίξεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα του Εθνικού εμβολιασμού.
Ας σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της Ημερίδας η ΡΕΑ σε συνεργασία με το  Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας προσέφερε δωρεάν εξετάσεις σε σημαντικό αριθμό γυναικών.


Τέλος συγχαίρομεν τον Υδραίο Ιατρό και μέλος του Δ.Σ της ΡΕΑ κ. Θεόδωρο Μουστακαρία Μαιευτήρα -Γυναικολόγο για την πρωτοβουλία οργανώσεως και υλοποιήσεως της ημερίδας.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: