Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Α. ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ - Ε. ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ

 ...Η προσπάθεια αυτή, παρά το γεγονός ότι είχε ενωτικό χαρακτήρα, τελικά δεν ευδοκίμησε όπως επιθυμούσαμε...

Αγαπητοί μας
Συμπατριώτισσες, Συμπατριώτες,
φίλες και φίλοι,

Στις 18 Μαΐου, επιλέγουμε τη νέα Δημοτική Αρχή, αυτήν που θα διαχειριστεί το μέλλον της Ύδρας μας για τα επόμενα 5 χρόνια.
Επιλέγουμε τη Δημοτική Αρχή που θα διαχειριστεί τα προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας λύσεις.
Επιλέγουμε ένα Δημοτικό Συμβούλιο με αξιοκρατία, που θα δουλέψει βάζοντας γερά θεμέλια για την ανάπτυξη του τόπου μας.
Αυτό είναι που έχει ανάγκη η Ύδρα.
Εδώ και λίγο καιρό, μια ομάδα νέων ανθρώπων, προσπαθήσαμε να σχηματίσουμε Συνδυασμό, ζητώντας τη δική σας στήριξη, με στόχο να διαχειριστούμε την τύχη της Ύδρας.
Σε αυτή την ομάδα εντάχθηκαν νέοι άνθρωποι, που έχουν αποδείξει την ανιδιοτελή συμμετοχή τους στα δρώμενα του τόπου μας, με μόνο στόχο να εκφράσουν μια άλλη φωνή, με προοπτική να συμβάλλουν στη διαμόρφωση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, ως εκφραστές αγωνιών και προβληματισμών.
Η προσπάθεια αυτή, παρά το γεγονός ότι είχε ενωτικό χαρακτήρα, τελικά δεν ευδοκίμησε όπως επιθυμούσαμε. Έτσι λοιπόν, επιλέξαμε να μην δραστηριοποιηθούμε ως υποψήφιοι, αλλά να παραμείνουμε μια ομάδα που θα ασχολείται με τα θέματα του τόπου μας.
Με γνώμονα το συμφέρον αυτού του Νησιού και με δεδομένη τη στήριξή μας σε όποια προσπάθεια γίνεται για το καλό της Ύδρας και την ανάπτυξη , ευχόμαστε καλή δύναμη στους υποψηφίους των Δημοτικών Συνδυασμών που θα διεκδικήσουν την ψήφο του Υδραϊκού Λαού. Η Ύδρα δεν αντέχει περιπέτειες, και σίγουρα δεν μπορεί να προχωρήσει με οδηγό το άγνωστο και την απειρία.
Σε ότι μας αφορά , θα σταθούμε δίπλα σε εσάς και στη νέα Δημοτική Αρχή πιστεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο , με προτάσεις και ιδέες.
Γιατί, στην Ύδρα δεν περισσεύει κανείς.
Γιατί, στην Ύδρα μπορούμε όλοι μαζί να είμαστε δυνατοί.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ             ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: