Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Κινηματογραφική Λέσχη Ύδρας: 30 χρόνια λειτουργίας με προσφορά στον πολιτιστικό τομέα του νησιού - Επετειακό τεύχος

Κινηματογραφική Λέσχη Ύδρας: φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια λειτουργίας της από την ίδρυση της το 1984 - Εκδόθηκε επετειακό τεύχος για την προσφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα της Ύδρας επί 30 συνεχή χρόνια.
Φέτος συμπληρώνονται τριάντα (30) χρόνια λειτουργίας της Κινηματογραφικής Λέσχης Ύδρας, που ιδρύθηκε το 1984 και έκτοτε λειτουργεί και προσφέρει με ποικίλες δραστηριότητες στην πολιτιστική δραστηριότητα της Ύδρας. 
Ένα σημείο σταθμός για την Κ.Λ.Υ. ήταν και η επαναλειτουργία του θερινού κινηματογράφου της Ύδρας όπως και άλλων πολυποίκιλων δραστηριοτήτων (Διεθνές φεστιβάλ Μαριονέτας, Διοργάνωση Φεστιβάλ Κινηματογραφικών ταινιών, Ειδικές Προβολές για τα σχολεία της Ύδρας, Πολιτιστικές Δραστηριότητες, Δυνατότητα παρακολούθησης παραστάσεων στο Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου κλπ)
Για τα τριάντα χρόνια λειτουργίας της Κινηματογραφικής Λέσχης Ύδρας εκδόθηκε επετειακό τεύχος με τις δραστηριότητες της από το 1984 έως το 2014.
Για να επισκεφτείτε διαδικτυακά την Κινηματογραφική Λέσχη Ύδρας μπορείτε να κάνετε "κλικ" στον ακόλουθο σύνδεσμο: cineclubhydras.blogspot.gr/






ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014


Από: hydranews

Δεν υπάρχουν σχόλια: