Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Περιοδεία του Τ. Χατζηπέρου σε Τροιζηνία, Μέθανα, Πόρο

Στις περιοχές της Τροιζηνίας, των Μεθάνων και του Πόρου περιόδευσε το τριήμερο που πέρασε ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων της περιφερειακής παράταξης «Δύναμη Ζωής», Τάκης Χατζηπέρος.

Την Παρασκευή επισκέφθηκε τα χωριά της Ορεινής Τροιζηνίας και του Κάμπου, όπου συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής. Αφού συζήτησε μαζί τους τα επείγοντα προβλήματα της περιοχής, όπως η έλλειψη γιατρού και το συγκοινωνιακό, τους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους και τους υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά τους.

Προχθές, Σάββατο, επισκέφθηκε την Τακτικούπολη, το Βαλαριό και τα Μέθανα, όπου συμμετείχε στην Έκθεση Παραδοσιακών Σκαφών στα Μέθανα, ενώ χθες, Κυριακή, συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση του ΤΟΕΒ Λεμονοδάσους, στον Πόρο. Επεσήμανε ότι το Λεμονοδάσος, είναι μνημείο της φύσης και  υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν, για τη διατήρησή του. Τους ενημέρωσε για την πλήρη αντίθεσή του στην ιδιωτικοποίηση του νερού, καθώς επίσης και την αντίθεσή στο ξεπούλημα του Δενδροκομικού Σταθμού Τροιζηνίας, καθώς του λιμανιού του Πόρου.

πηγή: ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: