Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Συνάντηση εκπροσώπων Σκακιστικού Ομίλου Ύδρας με τον Πρόεδρο της ΕΣΣΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (Τετάρτη 6 Αυγούστου) από εκπροσώπους της Διοίκησης του Σκακιστικού Ομίλου Ύδρας με τον Πρόεδρο της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής (ΕΣΣΝΑ) και Γεν. Γραμματέα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕΣΟ), Χρήστο Γκορίτσα.
Ο Πρόεδρος της ΕΣΣΝΑ καλωσόρισε τους εκπροσώπους του Σκακιστικού Ομίλου Ύδρας, τον Πρόεδρο Κώστα Αγγελόπουλο και τον Αντιπρόεδρο Αντώνη Καλογιάννη και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δημιουργία σκακιστικού ομίλου στην Ύδρα αλλά και για την ένταξη του Ομίλου του νησιού μας και στις δύο σκακιστικές ενώσεις.


Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα διαδικαστικά σχετικά με τα πρωταθλήματα στα οποία πλέον θα συμμετέχει ο Σκακιστικός Όμιλος Ύδρας, επίσης επισημάνθηκε η δυνατότητα ανάπτυξης του αθλήματος του σκακιού στο νησί μας, οι προοπτικές εξέλιξης, καθώς τέθηκε σε ισχύ ευρύ πλάνο συνεργασίας.
Κατά το τέλος της συνάντησης η οποία διεξήχθη σε θερμό κλίμα, δόθηκε εκατέρωθεν η υπόσχεση μιας καλής συνεργασίας και επιπλέον τονίστηκε το γεγονός ότι η Ύδρα έχει τις προϋποθέσεις να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις. Κάτι το οποίο αναμφισβήτητα θα αποτελέσει πόλο έλξης νέων επισκεπτών και δη αθλητών του σκακιού στο νησί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: