Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Εικόνες καταστροφής στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και την Δυτική Αττική

πηγή: left.gr


Εικόνες καταστροφής στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και την Δυτική Αττική μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις - Ξεπέρασαν τις 200 οι κλήσεις που έχει δεχτεί η πυροσβεστική για παροχή βοήθειας και συγκεκριμένα άντληση υδάτων, απεγκλωβισμούς οχημάτων




Embedded image permalink

Embedded image permalink

50 συνεργεία με 100 πυροσβέστες επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, με το Περιστέρι και το Ιλιον να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα σε κεντρικούς οδικούς άξονες σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής. Επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν στη Βουλή. Μιάμιση ώρα χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές στη Δυτική Αττική.
Όπως ανακοίνωσε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, "οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής επικοινωνούν με τους δήμους που πλήττονται από την κακοκαιρία και πράττουν τα δέοντα. Προβλέψαμε νέα κονδύλια ύψους 10 εκατ. ευρώ περίπου για αντιπλημμυρικά έργα στον προϋπολογισμό του 2015. Θα συνδράμουμε τον Δήμο Ιλίου για την στέγαση 10 οικογενειών των οποίων τα σπίτια υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία".
Δεκάδες τηλεφωνήματα  και στον 105.5 στο Κόκκινο από οδηγούς που παραμένουν «εγκλωβισμένοι» στα οχήματά τους λόγω πλημμυρισμένων και μποτιλιαρισμένων δρόμων.
Στη Θηβών, οχήματα ανατράπηκαν και εγκλωβίστηκαν. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, αλιευμένες από χρήστες του facebook και του twitter, είναι ενδεικτικές των καταστροφών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: